Savon Suunta on Joroisissa, Varkaudessa ja Leppävirralla toimiva suunnistusseura.

Omatoimirastit

Omatoimirastit

Käytänteissä noudatetaan suunnistusliiton ajankohtaisia suosituksia.

HUOM! Muista turvallisuussyistä ottaa puhelin mukaan ja ilmoittaa osallistumisestasi jollekin läheiselle. 

Rastit ovat maastossa maanantaista keskiviikkoon tai maanatain Kuntorastitapahtumasta alkaen keskiviikkoon. Rasteilla on koodit, joista voi tarkistaa, että on oikealla rastilla. Ajanottoa ei ole - sen voi tehdä itse. Lähtöpaikka löytyy SaSun kuntorastikalenterista ja tarkemmin uutispalstalta, jonne ratamestarin kuntorastia koskeva info kirjataan. Lähtijöitä ei kirjata ylös, mutta muista ilmoittautua (kts. kalenteri alla). Mikäli olet yksin liikkeellä, kannattaa pitää puhelin matkassa. Rastilippu.fi –palveluunkin tietoja tullee.

Kartan PDF-version voi tilata kuntorastikalenterin ilmoittautuminen -linkistä. Kartat postitetaan viimeistään maanantaiaamuna antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Radat on suunniteltu normaalin kuntorastiohjeen mukaisesti, 3-4 eripituista. Mikäli kartan tulostaminen ei ole mahdollista, niin sen voi tilata ilmoittautumiskaavakkeen täytön yhteydessä ja se on saatavaissa varsinaisena Kuntorasti-iltana ratamestarilta. Yhteystiedot ja ratamestarin tarkemmat ohjeet löytyvät viikoittain seuran uutispalstalta. 

Osanottomaksu on 6 euroa/kerta. Maksu maksetaan SaSu:n tilille FI84 1044 3000 2180 65. Laita tietoja kenttään osallistujien nimet ja kuntorastin numero. Karttoja voi maksaa etukäteen useamman kerralla. Karttamaksuissa noudatetaan muuten normaaleja käytänteitä eli koko kauden karttamaksu on 40€ jäseneltä ja 80€ muilta. Toivomme, että maksatte kartat rehdisti hyvää urheiluhenkeä noudattaen. Omatoimirastitkin palvelevat seuran varainhankintaa.

Jokaisen osallistujan toivotaan ilmoittavan etukäteen osallistumisestaan viimeistään tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina, jos tilaa tulostetun kartan. Netin kuntorastikalenterissa on kisakohtaiset linkit ilmoittautumislomakkeisiin. Näin toimien saamme tietoa osallistujien viikoittaisista määristä ja tilattujen karttojen määristä. Osallistumisilmoitus tehdään Kuntorastikalenterin linkistä. Tärkeää on, että saamme osallistujatilastotkin kuntoon.

Muista toimia hallituksen ja viranomaisten ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Jokaisen suunnistajan velvollisuus on noudattaa THL:n ajankohtaisia ohjeita. Sairaana ei tule lähteä rasteillekaan.  Suunnistaessa jätä riittävä väli muihin metsässä liikkujiin (myös peesatessa).

Rasteilla on oheisten kuvien kaltainen oranssi/puna-valkea lippu ja kaksinumeroinen rastikoodi TAI värikäs kuitunauha ja kaksinumeroinen rastikoodi.

RastiLippu_1.jpg                            RastiLippu_2.jpg